Sejur in casa de vacanta La Motica - sat Buru, judetul Cluj

Sejur in casa de vacanta La Motica – sat Buru, judetul Cluj

Bucura-te de aerul curat si verdele care inconjoara aceasta casa de vacanta. “La Motica” este stramutata din Maramures in Muntii Apuseni si restaurata pe 2 nivele. Parterul pastreaza elemente traditionale: strujacul si soba in “camera din fata” inconjurate de peretii muruiti cu migala de osenii pasionati de traditii. Bucataria imbina utilul modern cu minunatia elementelor traditionale. Piesa de rezistenta este miheiul restaurant pe post de plat de bucatarie.

Obiective de vizitat in apropiere: Remetea (8 km), Salina Turda (20 km), Rezervartia Naturala Cheile Turzii (15 km), Coltesti 11 km, Pestera Huda lui Papara ( 33 km), Cluj Napoca (30 km), Ghetarul Scarisoara ( 104 KM).

Activitate disponibila in urmatoarele locatii: sat Buru, judetul Cluj, 20 km departare de orasul Turda

Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul de cazare in momentul rezervarii acesteia ( cu minim  14 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – VOUCHER DE CAZARE emis de Transilvania Live- agentie tur operatoare .

Disponibilitatea acestei activitati depinde de gradul de ocupare al Casei de Vacanta. Este posibil ca in lunile Iunie, Iulie, August sa nu putem confirma disponibilitatea daca cererea de rezervare este facuta cu doar 2 saptamani in avans ( recomandam ca cererea de rezervare sa se faca cu 1 luna in avans pentru aceste luni). Iti recomandam sa rezervi din timp activitatea pentru a lasa loc eventualelor modificari privind rezervarea ta. Cazarea se poate rezerva doar pe perioada valabilitatii voucherului.

Informatii suplimentare pe activitati-cadou.ro