"Litoralul pentru toti" 36 de hoteluri incluse in program

Foto: Plaja Mamaia/Shutterstock.com

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) a lansat programul „Litoralul pentru toti” prin care turistii care vor sa isi petreaca concediul la mare pot beneficia de pachete turistice la preturi mai mici decat in plin sezon estival. Programul se desfasoara in perioadele 14 mai – 14 iunie si 1 septembrie – 15 octombrie.

Programul „Litoralul pentru toti” este destinat turistilor care isi doresc o vacanta la malul marii la inceputul sezonului, pentru care pot aloca buget foarte mic, comparativ cu bugetele pentru sejururile petrecute in lunile iulie si august. Tarifele practicate in program sunt mai mici cu pana la 70% fata de cele din varf de sezon.

36 hoteluri din toate statiunile de pe litoral s-au inscris in program. Acestea au pus la dispozitie 2.200 de locuri in fiecare dintre cele cinci serii. Aceste locuri vor fi vandute prin agentiile de turism partenere si revanzatorii lor sau direct de catre hotel, tariful fiind acelasi, in functie de unitatea de cazare.

Tarifele practicate in programul „Litoralul pentru toti” pentru un sejur de sase nopti sunt cuprinse intre 159 si 605 lei de persoana, in functie de categoria hotelului si de statiune.

Cum poti folosi voucherele de vacanta?

  • alege-ti pachetul turistic in Romania (voucherele sunt valabile doar pe teritoriul Romaniei);
  • rezerva-ti vacanta dorita;
  • poti achita vacanta, la una din agentiile de turism sau direct la hotelul unde ai facut rezervarea, cu voucherele de vacanta;
  • asigura-te ca voucherele de vacanta sunt emise de unul dintre emitentii: Cheque Vacances (UP Romania), Edenred Romania, Sodexo.