Tabere de vară în limba germană pentru elevi

Tabere de vară în limba germană pentru elevi

Tabere de vară în limba germană pentru elevi. Asociația Gutenberg – Organizația studenților vorbitori de limba germană, alături de colaboratorii acesteia, Tabăra de Germană și Centrul de limba Germană Gutenberg, organizează în perioada iulie – septembrie o serie de tabere în limba germană, ce cuprind ateliere și activități non-formale ce vizează aprofundarea cunoștințelor de limba germană și dezvoltarea personală a elevilor, precum și dezvoltarea spiritului de lucru în echipă folosind metode educative interactive.

Taberele se adresează, atât elevilor vorbitori de limba germană, care vor să își îmbunătățească nivelul lingvistic, cât și elevilor începători ca nivel lingvistic, dornici să învețe limba germană.

TABERE LA MUNTE PENTRU ELEVI DIN CLASELE 5-8

Cel mai probabil, cu toții ne amintim cu drag de vacanțele petrecute la bunici sau de excursiile făcute în natură, copii fiind, explorând noi teritorii și pășind în noi aventuri. Ne face plăcere să contribuim și noi la a oferi și altor copiilor astfel de experiențe educaționale plăcute și vacanțe de neuitat, prin organizarea a patru tabere la munte cu pentru elevi din clasele 5-8, pe diferite nivele lingvistice.

Taberele pentru elevii claselor 5-8 se desfășoară în localitățile Moldovenești și Beliș – județul Cluj, precum și în Vălenii de Munte – județul Prahova, acestea fiind tabere cu înnoptare. Tematicile activităților vor fi teatru și improvizație sau educație politică, iar pe lângă activitățile educaționale, elevii vor avea parte de jocuri în echipă, drumeții, concursuri de talente și multe altele.

Toate detaliile organizatorice și înscrierile pentru aceste tabere le găsiți la Tabere la munte

TABERE DE ZI PENTRU ELEVI DIN CLASELE 0-8

De asemenea, pentru elevii dinCluj-Napoca, București sau Iași, care preferă să nu se îndepărteze prea mult de casă, oferim și tabere de zi pentru elevi din clasele 0-4, respectiv 5-8, tabere de 5 zile, fără înnoptare, cu program între orele 9-17, pe tematici foarte diverse: jurnalism, științe, geografie, arte, educație financiară și antreprenorială, competențe digitale, teatru și improvizație.

Toate detaliile organizatorice și înscrierile pentru aceste tabere le găsiți la acest link-uri:

Dacă v-am stârnit curiozitatea și dacă doriți să oferiți o vacanță de vară cât mai productivă copiilor dumneavoastră, învățând, jucându-se și făcându-și prieteni noi, vă invităm pe site-ul oficial –  www.TabaradeGermana.ro sau Facebook, unde puteți găsi informații despre fiecare tabără în parte, cât și formularele de înscriere.

Vă așteptăm, cu mare drag, la Taberele Gutenberg în limba germană!