Ești începător, intermediar, vrei să îți ridici nivelul tehnic sau chiar va fi prima oară când vei încerca emoția sporturilor de iarnă? Perfect! Organizăm o tabara de schi și snowboard în Poiana Brașov, unde sunt cele mai bune condiții de pârtii/zăpadă din țara, în perioada 3-7 februarie pentru toate nivelele de doritori de adrenalină și voie bună pe pârtie. Cu o experiență de peste 20 de ani, toți instructorii noștri sunt calificați ISIA, sunt categoria 1 și poate cel mai important, foarte buni pedagogi, aleși de Mares Outdoor Events.

Tabara de schi si snowboard - Poiana Brasov

Tabara de schi si snowboard – Poiana Brasov

Pentru NEINIȚIAȚI: scopul este ca dupa cele 4 zile pline să coborâm controlat pe partia Bradul și să utilizăm schiliftul neasistați. Obiectivul avansat si indrazneț este coborărea celei mai lungi pârtii din țară, Drumul Rosu – 4,5 km.

Pentru ÎNCEPĂTORI și INTERMEDIARI: avem ca scop ridicarea nivelului tehnic până la capacitatea de a coborî în control orice pârtie din Poiana Brasov, inclusiv Postavarul, în funcție de capacitățile proprii a fiecăruia din participanți. Pe langă suportul instructorilor noștrii (4-6 ore zilnic) îți mai oferim, skipass, cazare, transport din Bucuresti și zilnic din Brasov către pârtie, mic dejun și cină. Alocăm un instructor la un grup de 4-6 persoane.

Pachetul include:

Instructori de top certificați internațional, cu un calm de te vor enerva.
– 4 nopti de cazare (rating minim booking, 8) în camere de 4 persoane cu paturi single sau duble, în funcție de disponibilitate.
– 4 x mic dejun.
– 4 x cină (cină standard, la unul din restaurantele bune din orașul Brașov).
– echipament nou sau cu o vechime de maxim două sezoane (clăpari, legaturi, schiuri/snowboard, casca) toate curățate si uscate zilnic, un aspect foarte important pentru igienă.
– transport pe toată durata taberei și transport Bucuresti – Brașov și retur în microbuze de 8 respectiv 20 locuri.
– un conducător de grup care va sta în permanență cu grupul după ce terminăm orele pe pârtie.
– gustări și băuturi pe durata transportului.
– skipass – pe toată durata taberei.
Vezi oferta completă pe Enterix.ro

Booking.com