Arsenal Park Transilvania - cel mai mare parc tematic din Romania

Arsenal Park Transilvania – cel mai mare parc tematic din Romania. Foto: arsenalpark.ro

Teritoriul Arsenal Park are o puternică încărcătură militara. În perioada celui de-al Doilea Război Mondial a fost al doilea producător de muniție din Europa iar in perioada comunistă se spunea că este cel mai bine păzit loc din România. După revoluție a fost transformat in singurul parc de distractie cu tematică militară din Europa.

În perimetrul fostei fabrici de armamament se afla acum Arsenal Park, destinația turistică preferată pentru vacanțe de familie și teambuilding. Complexul detine 230 de locuri de cazare, iar turiștii excentrici pot dormi in paturi amplasate pe afeturi de tun în Camera Tun, în TAB-uri, în simple Camere Ofițer sau in luxoase Apartamente Colonel sau Vile General.

Arsenal Park Transilvania este cel mai mare muzeu militar in aer liber din România.

Aleile complexului sunt străjuite de 150 de exponate militare: tunuri, TAB-uri, transportoare șenilate, dispozitive antirachetă, mitraliere și tunuri antiaeriene, lansatoare de rachete, camioane militare, o ambulanță militară, o locomotivă, un avion IAR 93, un elicopter Kamov Ka 26.

Oaspeții au la dispoziție pentru explorare o suprafață de 88 de hectare si 12 kilometri de alei în mijlocul unei păduri de foioase și o mulțime de activități care să îi țină antrenați. Adrenalina și relaxarea se completează în cel mai fericit mod aici. Activitățile antrenante alternează cu sesiuni odihnitoare pentru trup și minte.

Arsenal Park Transilvania - cel mai mare parc tematic din Romania

Arsenal Park Transilvania – cel mai mare parc tematic din Romania. Foto: arsenalpark.ro

Flancat de cele 2 terase, Restaurantul-Popotă este unic în țară, prin decorațiunile army, iar după o zi plină de adrenalină, petrecerea poate continua în jurul unui foc de tabără impresionant, cu muzică și voie bună. Pentru serile răcoroase micul Sat Dacic este ideal pentru petreceri cu mâncăruri tradiționale.

Program Agrement și Aventura Park:
Luni-Vineri: 08:00 – 20:00
Sambata–Duminica : 08:00-21:00

Programul zilnic de funcționare AquaPark Arsenal este:
Luni-Marti: 12:00-21:00
Miercuri-Vineri:10:00-21:00
Sambata-Duminica: 09:00-21:00

Contact Arsenal Park Transilvania
Adresa: Str. Codrului, nr. 25, Orastie, jud. Hunedoara, Romania

Localizare pe harta Arsenal Park Transilvania – Google Maps

Sursa: arsenalpark.ro