Brambura Park Casa Întoarsă din Avrig, județul Sibiu s-a deschis la data de 1 Iunie 2022, cel mai nou parc de distracții din Sibiu unde persoanele de toate vârstele vor descoperi ce înseamnă distracție fără gravitație. Parcul se află pe Valea Avrigului, la o distanță de 30 km de Sibiu, 15 km de Porumbacu de Sus unde găsiți Castelul de Lut si Povestea Calendarului si 50 km de Bâlea Lac.

Brambura Park Casa Intoarsa

Tarife Brambura Park Casa Intoarsa

Prețul biletului întreg este de 30 lei, dar pentru grupurile mai mari de 20 persoane prețul este de 25 lei/ persoană unde ghizii si șoferii au intrarea gratis în Parc și Casa Întoarsă + o cafea sau limonadă. În incita parcului există o terasă generoasă de 500 locuri în exterior si 80 locuri în interior unde se poate servii masa, sau chiar să vă pregătească un meniu ce include o ciorbă, un fel principal și desert la prețul de 40 lei pentru grupuri, iar meniurile pentru copii sunt la pretul de 30 lei. În bucătăria proprie totul este proaspăt si făcut de personalul parcului, bine pregătit.
În Brambura Park, pe lânga partea de food și Casa Întoarsa se mai află si un MiniZoo cu Alpaca, căprițe pitice și iepurași unde se afla într-o Pădure fermecată iar pentru copii există următoarele locuri de joacă: trambuline clasice, leagăne, tiroliană, cățărătoare tip pânză de păianjen ș.a. Contra-cost exista si o zona de topogane gonflabile si trambuline uriase la pretul de 10 lei/30 minute, iar pentru grupuri de copii se pot include pentru 5 lei.

Mini Zoo

Brambura Park se intinde pe o suprafață de 6 hectare iar parcarea este gratuită. Nu este nevoie de rezervare decât dacă doriți să luați masa pentru a se pregăti totul profesional, proaspăt și aranjamentul meselor.
Brambura Park Casa Intoarsa

Manager Park, Adrian Onțică 0723 602 594, E-mail: carpatbalea@yahoo.com
Adresa: Str. Eroilor Nr.22, Avrig, jud. Sibiu

Localizare pe hartă Brambura Park Casa Întoarsă