Sejur 2 nopti de cazare la Voronet, la Pensiunea Perla Bucovinei 4*

Sejur 2 nopti de cazare la Voronet, la Pensiunea Perla Bucovinei 4*

Pensiunea Perla Bucovinei este situata in inima Bucovinei, in imediata apropiere a Manastirii Voronet si la distante relativ mici (circa 40 – 60 km) de celelalte manastiri medievale pictate: Sucevita, Putna, Moldovita, Dragomirna.


Locatia este un punct de plecare in vizitele la manastirile din jud. Neamt – Agapia, Secu, Sihastrie, etc., cetatea Neamtului, Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul de istorie cu Sala tronului (cu statui din ceara), manastirile: Mirauti, Dragomirna, Manastirea cu moastele Sf. Ioan cel Nou de la Suceava, etc. si nu in ultimul rind casele memoriale Ciprian Porumbescu, Nicolae Labis, Mihai Eminescu, Ion Creanga, Mihail Sadoveanu, etc;

Amplasată la numai 300 de metri de mănăstirea cu pereţi pictaţi Voroneţ, inclusă pe lista monumentelor UNESCO, în sudul Bucovinei, Pensiunea Perla Bucovinei este înconjurată de păduri şi Munţii Carpaţi. Oaspeţii au la dispoziţie o conexiune gratuită Wi-Fi.

Copiii cu varsta de pana in 10 ani beneficiaza de gratuitate pentru cazarea in pat cu parintii. Pretul pentru un pat suplimentar este de 35 RON/noapte.

Localizare pe harta Pensiunea Perla Bucovinei – Google Maps

Adresa Pensiunea Perla Bucovinei: VORONET 152B, Gura Humorului 725301

Vedeti toate ofertele de cazare la Pensiunea Perla Bucovinei aici.

Sursa: oferteturism.ro