Domeniul Greaca

Domeniul Greaca

Domeniul Greaca este situat la 45 km de Bucureşti, în Judeţul Giurgiu. Conform legendei, localitatea si-a primit numele de la Hanul “La Greaca cea frumoasă”, aflat in proprietatea unei frumoase grecoaice care detinea si mosia din localitate, in urma cu sute de ani.

Domeniul se intinde pe o suprafata de 32 de hectare si este aflat foarte aproape de intrarea in localitatea Greaca. Resortul include un conac cu arhitectura neoromaneasca, un restaurant cu bucatarie romaneasca si mediteraneana, o crama si doua piscine exterioare.

Conacul dispune de 15 camere şi 1 apartament pentru cazare. Camerele spaţioase sunt decorate în tonuri pastelate, iar detaliile florale şi mobila albă, din lemn masiv creează o ambianţă placuta.

Facilitati si dotari Domeniul Greaca:
– hotel cu 15 camere si 1 apartament;
– piscina dispune de 400 de locuri, baldachine, bucătărie proprie, două baruri, jacuzzi, saună, outdoor fitness, baldachine pentru masaj, loc de joacă și piscină pentru copii, duşuri şi grupuri sanitare;
– două terenuri de tenis, special amenajate pentru pasionaţii sportului alb;
– biliard, ping-pong, masaj;
– Outdoor Spa, in perioada de sezon (mai-septembrie): jacuzzi, saună, fitness

Intreg domeniul este o adevărată oază de liniste, de relaxare, insa poate deveni si un pretext perfect pentru evenimente importante din viata ta.

Echipa Domeniul Greaca va recomanda cu drag de urmat traseul DN4 catre Oltenita- Popesti Leordeni-Frumusani – km 31 – dreapta catre Herasti – Hotarele (se va urma drumul cu prioritate) – Greaca.

Conace din Romania care merita vizitate.

Rezerva Camera!

Localizare pe harta Domeniul Greaca – Google Map

Sursa: domeniul-greaca.ro