Gradina Ielelor, cel mai mare spatiu de campare din Romania, deschide locul de campare pentru corturi si rulote incepand cu data de 15 Iulie 2020. 

GRADINA IELELOR, cel mai mare spatiu de campare din Romania, deschide locul de campare pentru corturi si rulote

GRADINA IELELOR, cel mai mare spatiu de campare din Romania

Aflat la poalele Muntilor Fagaras, la 2 km de zona turistica Sambata de Sus, Gradina Ielelor, este un spatiu de 60.000mp, parcelat in 3 zone distincte: camping, spatiu evenimente si glamping. Spatiul este in totalitate imprejmuit, dispune de canalizare proprie, iluminat perimetral solar. Zonele de campare sunt mai mult decat generoase, oferind 26 de spatii pentru rulote cu o suprafata alocata de 100mp/rulota si 47 de spatii pentru corturi cu o suprafata alocata de 40mp/cort. Campingul dispune de toalete moderne, dusuri, vetre pentru foc si spatii de relaxare conexe.



“Am gandit acest loc ca un spatiu de relaxare pentru toti cei care vor veni sa campeze la noi. Stim ca atunci cand esti in vacanta iti doresti sa ai parte de intimitate, liniste si relaxare. De aceea zonele alocate atat unui cort cat si unei rulote sunt extrem de generoase, pentru a oferi o experienta premium in mijlocul naturii.  Ne dorim ca turistii nostri sa se bucure de toate conditiile pentru o vacanta reusita, chiar daca sunt cu rulota sau cu cortul, iar facilitatile si dotarile noastre vor satisface aceste cerinte. Suntem siguri ca vor avea parte de o experinta de “milioane” de stele.” a declarant Silvana Savoiu, co-fondator Gradina Ielelor.

GRADINA IELELOR, cel mai mare spatiu de campare din Romania

Ce poti face daca vii in zona?

In Sambata de Sus se afla o serie de obiective turistice care pot fi vizitate: punctul de atractie al zonei il constituie Manastirea Brancoveanu, Castelul Brancovenesc, dar si chilia Parintelui Arsenie Boca, aflata in muntii Fagaras, pe Valea Sambetei, aproape de Cabana Sambata.

Pentru cei care isi doresc activitati de agrement, exista un parc de aventura in zona, cu tiroliene, panou escalada pentru copii si adulti si multe altele. Pe langa toate acestea, recomandam si o vizita la binecunoscuta herghelie Sambata de Jos, care a fost fondata in 1874, iar caii din rasa Lipitan provin de la Herghelia Lipitan din Slovenia.

GRADINA IELELOR, cel mai mare spatiu de campare din Romania

Sambata de Sus este, de asemenea, un punct de plecare catre o serie de trasee montane in Muntii Fagaras, dar si catre cel mai inalt varf din tara noastra, Varful Moldoveanu, aflat la o altitudine de 2545 m.

La doar 30 de km de Sambata se afla localitatea Cartisoara (Sibiu), punctul de urcare pe Transfagarasan, cel mai spectaculos din Romania. Traseul este o mare atractie pentru turisti datorita peisajelor fascinante create de relieful glaciar. Aici intalnim lacurile Vidraru, Capra, Complexul Cumpana si telecabina Balea, cascada si Lacul Balea.

Mai multe detalii despre zona si preturi se gasesc pe site-ul locatiei: www.gradina-ielelor.ro

Asadar, zona este foarte ofertanta pentru toti iubitorii de natura si activitati in aer liber. Campingul Gradina Ielelor isi propune sa fie o noua experienta pe piata de profil, reunind confortul asigurat prin dotari moderne, intimitatea data de spatii generoase de campare si dragostea pentru natura.

GRADINA IELELOR, cel mai mare spatiu de campare din Romania

GRADINA IELELOR, cel mai mare spatiu de campare din Romania

GRADINA IELELOR, cel mai mare spatiu de campare din Romania

Adresa: Sâmbata de Sus, Brașov, Telefon +40 721 333 164

E-mail: office@gradina-ielelor.ro | Website: www.gradina-ielelor.ro

Localizare pe harta Gradina Ielelor – Google Map

[booking_product_helper shortname=”sambata-de-sus-deals”]