Wizz Air introduce noi rute catre Atena

Wizz Air introduce noi rute catre Atena. Foto: wall-street.ro

Wizz Air lanseaza noi rute, din Bucuresti si Cluj-Napoca catre Atena, de la 39 lei/segment. Zborurile vor fi operate din 25 martie 2018.

Wizz Air va zbura zilnic intre Bucuresti si Atena si in zilele de miercuri si duminica intre Cluj-Napoca si capitala elena. Bilete de avion au fost deja puse in vanzare si includ un bagaj de mana mare si unul mic.

Atena este o destinatie perfecta atat pentru o vacanta de mai lunga durata, cat si pentru evadari scurte, de week-end, ce ofera o varietate larga de activitati pentru toate gusturile: de la plaje insorite tot timpul anului, gastronomie delicioasa, cafenele sofisticate sau strazi linistite, marginite de portocali sau lamai. Ca leagan al civilizatiei si capitala istorica a Europei, Atena are un patrimoniu cultural bogat fiind in acelasi timp un oras seducator, cu vibratii moderne, un loc fascinant pentru turisti care il pot vizita in orice perioada a anului.

Recent, Wizz Air a lansat functia fare lock prin care clientii pot bloca pretul unui bilet de avion pentru 48 de ore. In plus, compania a anuntat ca nu va mai percepe un tarif aditional pentru bagajul mare de mana adus la bordul aeronavelor sale, pe oricare dintre zborurile companiei, incepand cu 29 octombrie 2017.

Sursa: wall-street.ro