Revelatia sezonului estival 2015

Revelatia sezonului estival 2015

Investiţiile de zeci de milioane de euro din staţiunea Venus, din ultimii doi ani, au adus pe harta din sudul litoralului un hotel de 5 stele şi alte şase de 4 stele.

Numai că eforturile investitorilor sunt umbrite de clădirile dărăpănate, buruienile şi mizeria din staţiune. Piscina ultramodernă, cu cele mai noi tehnologii de răcire a apei, este una dintre atracţiile unui hotel nou, de patru stele, din Venus.


Încântarea turiştilor este însă spulberată rapid. Odată ce ies din resorturi şi hoteluri, turiştii din staţiunea Venus dau de gunoaie, şantiere sau clădiri începute şi neterminate.

„Putem vorbi anul acesta de aproape 1000 de camere complet renovate, hoteluri plecate de la o stea sau două stele la nivel de patru stele ceea ce cred eu că spune totul:, a spus Aurelian Marin, preşedintele ANAT, citat de Digi24.

În Venus, de 25 de ani încoace, jumătate dintre hoteluri şi restaurante au rămas nerenovate. Chiar dacă pe alocuri staţiunea poate concura cu Mamaia, sunt încă multe zone în care clădirile dărăpănate şi mizeria alugă turiştii.

Sursa: dailybusiness.ro