Fie că doriți să vă cazați într-un apartament elegant, la un complex de lux pe malul mării sau la o pensiune confortabilă la țară, Booking.com vă oferă o diversitate uimitoare și o gamă largă de opțiuni – toate într-un singur loc.



Booking.com

 

HotelsCombined scanează prețurile a sute de site-uri de călătorii, găsește toate ofertele și le afișează într-un singur loc. Compară-ți opțiunile de rezervare pentru același hotel, apartament sau casă și alege unde vrei să rezervi: fie direct cu hotelul, fie pe alt site de călătorii.

Înregistrați-vă proprietatea pe Booking.com. Câștigați bani cu locuința dumneavoastră.

Încercați să vă înregistrați locuința pe Booking.com. La urma urmei, sunt experți în cazare și se pot folosi de expertiza lor pentru a vă aduce venituri. Înregistrarea este simplă ca bună ziua. Ulterior vă veți seta prețurile și disponibilitatea, iar ei se vor ocupa de atragerea clienților.

Vă interesează? Aflați mai multe

Daca doriti inscrierea pe website-ul InfoGhidRomania.com a unei unitati turistice (pensiune, vila, cabana, popas turistic, camping etc. din Romania), va rugam sa ne trimiteti solicitarea dvs AICI.  Promovarea pe website este permanenta si beneficiati de update-uri gratuite la cerere. Plata se face prin donatie o singura data si este de 250 RON, fara alte taxe.

Donează prin Transfer Bancar

Cont RON BCR: RO88RNCB0318029399100002

Cont RON ING: RO86INGB0000999901010588

 

Călătoriți cu 15% reducere sau mai mult!

Rezervați-vă călătoria de ultimă oră pentru mai puțin și explorați ce oferă regiunea dvs.

Oferte de Calatorie

Oferte de Calatorie cu 15% reducere!