Transalpina deschisa oficial

Transalpina deschisa oficial din 15 August 2015. Foto: transalpina.biz

Incepand cu data de 15 august 2015 ora 7 Transalpina (DN67C) a fost deschisa oficial circulatiei rutiere si intre Ranca si Obarsia Lotrului. Regimul juridic al drumului este: DRUM IN LUCRU si SE CIRCULA IN REGIM DE SANTIER. Ciculatia nu va fi permisa pe timpul noptii si vor exista limitari de tonaj, fiind permisa circulatia autovehiculelor cu masa totală de până la 3,5 tone.


Potrivit unui comunicat al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, circulația va fi permisă în intervalul orar 7,00 — 19,00 pentru categoriile de autovehicule cu masa totală de până la 3,5 tone. Pe timpul nopții circulația este interzisă din cauza traseului dificil și pentru evitarea oricăror pericole, precizează CNADNR.

La sfârșitul lunii iulie a acestui an, reprezentanții secției Vâlcea a CNADNR declarau, pentru AGERPRES, că echipele de muncitori pe Transalpina au fost suplimentate, astfel încât în luna august șoseaua care ajunge la cea mai înaltă altitudine din România să fie deschisă oficial.