Târgul de Crăciun din Sibiu 2016

Târgul de Crăciun din Sibiu 2016

Târgul de Crăciun din Sibiu ediția 2016 a fost inaugurată pe 18 noiembrie ora 19, cu un concert de nai, la fel ca în 2007. Această ediție reunește peste 80 de expozanți din țară și străinătate, cel mai mare număr de până acum, dar și atracții numeroase pentru copii.


Târgul de Crăciun din Sibiu Ediția 2016 aduce în prim plan o proiecție grandioasă de Crăciun, realizată pe toate clădirile din Piața Mare, pornită în fiecare seară, timp de 46 zile. Pentru a realiza acest proiect a fost necesară o pregătire de luni de zile cu o echipă din străinătate. Au fost montate 28 de proiectoare arhitecturale, care vor crea o scenă dinamică și un aspect strălucitor al Pieței Mari.

Această proiecție specială va fi pornită în cadrul spectacolului “Turn ON the Lights”, susținut de naistul Radu Nechifor & Friends, ca o legătură simbolică cu inaugurarea primei ediții a Târgului, cu un concert al maestrului Gheorghe Zamfir.

Copii sunt așteptați și anul acesta la Atelierul lui Moș Crăciun, sponsorizat de UNIMAT. Ei vor putea participa la atelierul de biscuiți, la cel de lumânări, de pictat turtă dulce sau de decorațiuni Pixel Art. Pentru grupele de grădiniță și școală este pregătit un sistem de rezervări online disponibil aici. Vizitarea Atelierului este o idee bună în Săptămâna Altfel, desfășurată anul acesta și iarna.

Program: 18.11.2016 – 03.01.2017 zilnic, între orele 10:00-22:00. Hoteluri Sibiu

Sursa: targuldecraciun.ro