Proiectul ,,Biciclişti în Bucureşti” continua si in 2018. Primaria Municipiului Bucureşti va acorda 25.000 de vouchere participanţilor înscrişi în proiect anul trecut dar nu au beneficiat de acestea.

Proiectul ,,Biciclişti în Bucureşti” continua si in 2018

Proiectul ,,Biciclişti în Bucureşti” continua si in 2018

Update 17.04.2018: Primaria Municipiului Bucuresti: Etapa a doua a  proiectului “Biciclisti in Bucuresti” a ajuns in faza de livrare a voucherelor

Ca urmare a finalizarii procesului de tiparire  a voucherelor aferente celei de-a doua etape a proiectului “ Biciclisti in Bucuresti”, la sfarsitul lunii aprilie 2018 acestea vor fi expediate prin curier la adresele de domiciliu/resedinta/corespondenta ale beneficiarilor care se regasesc pe lista publicata pe site-ul www.pmb.ro, la sectiunea “Biciclisti in Bucuresti”.

In situatia in care voucherele nu pot fi inmanate beneficiarilor de catre curier, acestea vor fi returnate Primariei Municipiului Bucuresti. Beneficiarii  care nu vor intra in posesia voucherelor vor fi contactati telefonic de catre personalul Primariei Municipiului Bucuresti in vederea instiintarii acestora cu privire la data la care pot ridica voucherele de la Centrul de Informare si Documentare pentru Relatia cu Cetatenii al Primariei Municipiului Bucuresti, din B-dul. Regina Elisabeta, nr. 42, sector 5.

Voucher Biciclete Bucuresti

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat acordarea unui număr suplimentar de 25.000 de vouchere în valoare de 500 lei, participanţilor care au îndeplinit condiţiile de înscriere în proiectul ”Biciclişti în Bucureşti” în perioada 24 – 25 iulie 2017 şi nu s-au regăsit pe lista beneficiarilor de vouchere în anul 2017, răspunzând înscrierilor depuse de cetăţeni în anul 2017. Lista beneficiari vouchere biciclete.

Voucherele pot fi folosite exclusiv pentru achiziţionarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice, dispozitive de tip Segway/Ninebot şi accesorii ale acestora, destinate persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani.

Pentru a fi incluși în etapa a doua a Programului, participanţii care au transmis solicitări în perioada 24 – 25 iulie 2017 pe adresa de e-mail biciclisti@pmb.ro, şi nu s-au regăsit pe lista primilor 5000 de beneficiari vor fi invitați să-și actualizeze datele de identificare prin accesarea, o singură dată, a link-ului personalizat ce va fi transmis de Organizator pe adresa de e-mail a fiecărui participant în perioada imediat următoare. După transmiterea datelor, participanţii vor primi pe adresa de e-mail un mesaj cu numărul de înregistrare alocat în Program. Lista magazine participante la proiectul „Biciclisti in Bucuresti”.

Participanţii care au depus în nume personal la registratura Primăriei Municipiului Bucureşti solicitări de înscriere în Proiect, în perioada 24 – 25 iulie 2017 şi nu s-au regăsit pe lista primilor 5000 de beneficiari, vor primi prin poştă o scrisoare de înştiinţare privind numărul de înregistrare alocat în Proiect.

Primăria Municipiului Bucureşti invită magazinele din Bucureşti care comercializează produse de tip biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice şi dispozitive de tip Segway/Ninebot şi care intenţionează să participe la proiect, să se înscrie în calitate de magazine participante în cadrul proiectului  ”Biciclişti în Bucureşti”. Descarcă Formular.

Regulamentul privind acordarea voucherelor suplimentare în cadrul proiectului ”Biciclişti în Bucureşti” il puteti descarca de aici.

Primăria Capitalei îşi propune atât să încurajeze cetăţenii să adopte un stil de viaţă sănătos, cât şi să folosească mijloacele de transport alternative, cu efecte benefice asupra  descongestionării  traficului şi reducerii nivelului de poluare.

Sursa: Primăria Municipiului Bucureşti – Serviciul pentru Relatia cu Mass- Media