Explozie in Club Colectiv din sectorul 4 Bucuresti

Explozie in Club Colectiv din sectorul 4 Bucuresti, in Complexul Fabrica Pionierul

Un incendiu a avut loc, vineri noapte, în clubul Colectiv situat în complexul Fabrica Pionierul, sectorul 4 din Capitală. Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a confirmat că numărul persoanelor decedate a ajuns la 27, iar cel al răniților la 184. Numerele de telefon la care pot suna cei care doresc să afle informații despre victime sunt 021.206.92.91, 021.313.06.05 si 021.312.25.47. Ministerul Sănătății a făcut apel pentru donarea de sânge. 

Potrivit lui Raed Arafat, donarea de sânge nu se face la spitale ci la Institutul de Transfuzii şi Hematologie. Potrivit MAI, la acest moment, 146 de persoane au fost rămas internate la următoarele spitalele: Spitalul Floreasca, Spitalul de Arși, Elias, Spitalul Militar, Sf. Pantelimon, Spitalul Județean Ilfov, Sf. Ioan, Bagdasar, Spitalul Municipal, Spitalul Colțea, Budimex și Spitalul Grigore Alexandrescu. Parchetul a deschis un dosar de urmărire penală pentru faptele de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. La fața locului se află procurori, polițiști criminaliști care ridică probe și stau de vorbă cu martorii.  

Primul-ministru Victor Ponta a convocat ședință de guvern, astăzi 31 octombrie 2015, pentru declararea doliului național timp de 3 zile, anunță un comunicat al Guvernului.

Sursa: realitatea.net