Primăria Capitalei deschide Târgul de Crăciun din Piața Constituției

Primăria Capitalei deschide Târgul de Crăciun din Piața Constituției – foto: europafm.ro

Primăria Capitalei deschide Târgul de Crăciun din Piața Constituției

Vizitatorii vor fi întâmpinați zilnic, între orele 10:00 – 22:00, cu o varietate de produse: de la ornamente specifice sărbătorilor de iarnă, jucării, accesorii, ii, costume populare, produse naturale de îngrijire, până la produse și preparate realizate după rețete tradiționale românești: prăjituri de casă, cozonaci, dulcețuri, poale-n brâu, plăcinte, sarmale, mămăligă, cârnați, murături, vin fiert, zacuscă și brânzeturi.

Între 1 și 27 decembrie, în intervalul orar 10:00 – 22:00, cei mici se pot bucura, ca în fiecare an, gratuit, de caruselul magic, adus în Piață special pentru ei. Și la patinoar intrarea va fi liberă.



Casa lui Moș Crăciun poate fi vizitată din 1 Decembrie până în seara de Ajun, între orele 11:00 – 13:00 și 17:00 – 22:00, când copiii îi vor putea întâlni pe spiridușii moșului – Pachețică, Prăjiturică, Spiridușul Poștaș, Meșterul de jucării și Povestitorul – care îl ajuta pe acesta să descopere dorințele copiilor. Moș Crăciun va sosi în Târgul de Crăciun București pe 16 decembrie și îi va aștepta pe copii în căsuța sa, între orele 11:00 – 13:00 și 17:00 – 22:00, până pe 24 decembrie.

În fiecare an, scena din cadrul Târgului de Crăciun București găzduiește numeroase spectacole de muzică și dans, susținute de cei mai apreciați artiști din România. Ediția din acest an va reuni peste 1.000 de artiști, de la coruri prestigioase, orchestre, grupuri de colindători, interpreți de muzică populară, cântăreți folk, până la trupe rock și pop, Loredana, Smiley, Andra, Direcția 5, Bere Gratis, Voltaj, Horia Brenciu, Paula Seling, Luminița Anghel, Marcel Pavel, Phonix, Iris, Vița de Vie, Gheorghe Zamfir, Fuego, Ștefan Hruscă, Ducu Bertzi, Orchestra Națională „Valahia”, Corul de Copii Radio  și Orchestra „Mundi Colour” fiind doar câțiva dintre artiștii care vor anima atmosfera serilor de iarnă la Târgul de Crăciun București.

Sursa: libertatea.ro