Restricții în traficul rutier de 1 decembrie

Restricții în traficul rutier de 1 decembrie

Traficul rutier din București va fi restricționat în ziua paradei militare de 1 decembrie. Brigada Rutieră anunță într-un comunicat că în data de 30 noiembrie, de la ora 10:00, până pe 1 decembrie, ora 20:00, va fi restricționat traficul rutier pe strada A. Constantinescu, banda I, sensul de mers dinspre Arcul de Triumf către Mănăstirea Cașin și pe șoseaua Kiseleff, banda I, pe sensul de mers dinspre Piața Presei Libere către Arcul de Triumf, și începând cu ora 14,00, benzile I și II, din Piața Arcului de Triumf sensul de mers dinspre bulevardul Constantin Prezan către Piața Presei Libere.

De asemenea, în data de 30 noiembrie, începând cu ora 22:00, până pe 1 decembrie, ora 16:00, se va interzice staționarea autovehiculelor pe Aleea Pescăruș, între Intrarea Pescăruș și Restaurant Pescăruș, cât și în alveolele de pe șoseaua Kiseleff, la Monumentul Infanteriei.

Iar pe data de 1 decembrie, între orele 6:00 — 16:00, va fi restricționat traficul rutier pe banda I de circulație, pe bulevardul Aviatorilor, dinspre bulevardul Beijing către strada Arhitect Ion Mincu și, dacă va fi nevoie, banda I pe sensul de mers dinspre strada Arh. I. Mincu către bulevardul Beijing, dar și pe breteaua adiacentă bulevardul Aviatorilor (respectiv Parcul Herăstrău), între rondul Pescăruș și Piața Charles de Gaulle.