Excursie la poalele Pietrei Craiului

Excursie la poalele Pietrei Craiului. Foto: OxigenTour.ro

Va propunem o excursie de o zi la munte, la poalele Pietrei Craiului. Plimbarea va incepe la Fantana lui Botorog si ne va purta pe rand prin Cheile Zarnestilor si Cheile Pisicii, va merge pe la poalele Grindului si in cele din urma ne va cobora in Satul Pestera la Casa Folea. Aici bem un ceai fierbinte sau un vin fiert, ne potolim foamea si ne intoarcem la Fantana lui Botorog pentru a ne imbarca in Autocarul Bucuriei.

Traseul pe munte are o lungime de aproximativ 6 ore si o diferenta de nivel de aproximativ 600 metri. Excursia este destinata iubitorilor de natura, celor indragostiti de Piatra Craiului si fotografilor amatori – pentru ca ascunde imagini mininunate asupra muntilor inconjuratori.

Dacă ți-am trezit curiozitatea, te așteptăm să vii alături de noi! Promitem ca excursia nu te va dezamagi.

Program Excursie:

Ne întâlnim de dimineață la ora 6:00 la Hotel Horoscop – Piața Unirii. Ne îmbarcăm în autocarul bucuriei și pornim spre Zarnesti. Aici vom lasa autocarul la Cabana Gura Raului si vom incepe plimbarea pe munte. Traseul pe care il vom urma este: Fantana lui Botorog – Cheile Zarnestilor – Cheile Pisicii – Padurea Inalta – La Table  – Saua Joaca – Casa Folea – Fantana lui Botorog.  Traseul este in circuit dar ceea ce il face foarte interesant sunt formele de relief variate pe care le traverseaza:

  • 2 randuri de chei cu pereti racorosi: Cheile Zarnestilor si Cheile Pisicii;
  • Poieni cu branduse: Poiana Vladusca;
  • Saua Joaca cu priveliste spectaculoase asupra Pietrei Craiului;
  • Dealuri, case, culmi, munti in departare: Satul Pestera.

Tura se realizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti. In cazul in care tura nu se realizeaza din vina Oxigen Tour, agentia va returna banii persoanelor care au achitat pachetul.

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei pana la data de 24 iulie . Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 26 iulie.

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

Sursa: OxigenTour.ro