3 Avantaje ale cazării în regim hotelier pentru călătoriile business

3 Avantaje ale cazării în regim hotelier pentru călătoriile business

Călătoriile de afaceri nu sunt întotdeauna cele mai plăcute. Orele prelungite petrecute pe drum, ținuta business, întâlnirile obositoare și prezentările pe care trebuie să le pregătești chiar în timpul liber se pot dovedi o adevărată corvoadă mai ales dacă, atunci când treci pragul locului în care te-ai cazat, nu te simți ca acasă.


Cazarea în regim hotelier oferă numeroase beneficii atât pentru călătoriile în scop personal, cât și pentru călatătoriile business. De călătorești în București în scop de afaceri, deși o camera de hotel pare o variantă potrivită, cazarea în regim hotelier Bucuresti îți oferă numeroase avantaje, cel mai important fiind faptul că te simți ca în propriul tău cămin.

Iată care sunt trei dintre cele mai importante avantaje pe care cazarea într-o garsonieră sau intr-un apartament în regim hotelier ți le oferă în cazul unei călătorii business:

1. Ai mai mult spatiu pentru a lucra și pentru a te relaxa – călătoriile business înseamnă și un program de lucru prlungit pentru că ai de realizat prezentări anevoioase uneori până la ore târzii, alteori la primele ore ale dimineții. De aceea, ai nevoie de liniște și spațiu pentru a lucra, dar și pentru a te relaxa, iar cazarea într-o garsonieră sau într-un apartament în regim hotelier îți oferă spațiul și confortul de care ai nevoie. Mai mult decât atât, îți poți alege o locație prevăzută cu birou pentru a te simți și mai în largul tău. Conexiunea la Internet este și ea prezentă pentru a putea lucra în liniște oricând îți dorești, iar după ce termini de lucru, te poți relaxa într-un spațiu discret și confortabil pentru ca a doua zi să fii în formă la întâlniri.

Regim hotelier Bucuresti2. Ai parte de mai multă intimitate – uneori, întâlnirile de afaceri pot dura până târziu în noapte, ceea ce înseamnă că va trebui să treci de ochii curioși și întrebători de la recepția hotelului. De asemenea, cazarea în regim hotelier îți oferă mai multă intimitate pentru că nu te vei intersecta mereu cu alți turisți curioși și nici nu te vor deranja vizitele neanunțate ale personalului hotelier. Te bucuri de intimitatea pe care o regăsești în propriul cămin, iar acest lucru îți va transforma călătoria business într-o experiență mult mai plăcută.

3. Îți poți prepara oricând o gustare delicioasă – chiar dacă te afli într-o călătorie de afaceri și servirea mesei la restaurant pare să fie o variantă potrivită, apartamentele și garsonierele în regim hotelier sunt prevăzute cu bucătării complet utilate și funcționale, astfel încât să îți poți prepara oricând dorești o masă delicioasă și sănătoasă, la fel ca acasă. Astfel, nu doar că vei economisi considerabil, dar vei mânca mult mai sănătos și te vei menține mai în formă chiar dacă ești departe de casă.