Vacanțe cu reduceri de până la 50% vor putea fi cumpărate, astăzi, în cadrul celei de-a 38-a ediţii a Târgului de Turism al României

Vacanțe cu reduceri de până la 50% la Târgului de Turism al României

Târgul de Turism al Romaniei. Vacanțe cu reduceri de până la 50% vor putea fi cumpărate, în cadrul celei de-a 38-a ediţii a Târgului de Turism al României în perioada 16 – 19 noiembrie.

În cadrul evenimentului, care se va desfăşura în perioada 16 – 19 noiembrie 2017, la Romexpo, cei peste 200 de participanţi vor promova cele mai avantajoase vacanţe de Crăciun şi Anul Nou, sejururi la schi, city-break-uri sau early booking pentru sejururi şi excursii în sezonul primăvară-vară 2018.

Gradul de internaţionalizare a Târgului de Turism al României este de 15%, 13 ţări promovându-şi la târg zonele şi obiectivele turistice atractive – Austria, Bulgaria, Cuba, Grecia, Ungaria, Israel, Italia, Palestina, Polonia, România, Spania, Emiratele Arabe Unite, Ucraina.

La eveniment se vor oferta atât destinaţii binecunoscute precum Grecia, Turcia, Bulgaria, Austria, Italia, Spania, Franţa, Marea Britanie, cât şi destinaţii exotice – Mauritius, Maldive, Caraibe, Malta, Canare, Madagascar, Reunion, Singapore, Seychelles.

Cuba, Palestina şi Bulgaria vin cu oferte speciale pentru turişti şi călători, fiind ţări care au statutul de participanţi oficiali ai evenimentului.

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo, bianual, primăvara şi toamna, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) şi cu Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).

Program

Programul de vizitare al TTR este în zilele de 16 – 18 noiembrie, între orele 10:00 şi 18:00, iar pe 19 noiembrie între 10:00 şi 16:00. Preţul biletului de intrare este de 10 lei/zi, de gratuitate beneficiind copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate.