SALINA EQUINES HORSE TROPHY 2019

SALINA EQUINES HORSE TROPHY 2019

SALINA EQUINES HORSE TROPHY 2019, Salina Equines, Aleea Durgau 6 (langa Salina Turda), Turda – 27 – 30 iunie 2019.

Ediția a patra a Competiției Salina Equines Horse Trophy are loc în perioada 27-30 iunie 2019, pe domeniul Salina Equines – un domeniu ecvestru întins pe o suprafață de două hectare în imediata apropiere a Salinei Turda – și este organizat în colaborare cu Federația Ecvestră Română (FER) și Sports Festival.

Cei peste 200 de concurenți beneficiază de premii atractive, dotările premium ale Centrului și atmosfera caldă creată de miile de spectatori. Salina Equines Horse Trophy 2019 cuprinde patru categorii de probe:

Proba de obstacole

Proba-regină a celor patru zile de competiție, obstacolele reprezintă nivelul cel mai provocator al competiției de sărituri. Spectatorii au șansa să îi urmărească pe sportivii de elită ai sportului hipic românesc.

Proba de ponei

Probă inedită care reunește în arenă ponei, concurând într-o probă dinamică de obstacole.

Concurs voltijă

Tehnica voltijei în echitație este cel mai adesea descrisă ca gimnastică și dans pe cal, dezvoltându-se atât individual, dar este practicată în lume și ca un sport de echipă.

Concurs și demonstrație de atelaje cu 2 cai

Proba de atelaje cu doi cai presupune parcurgerea unui traseu cu obstacole unde combinația între cel mai rapid timp și numărul redus de obstacole dărâmate desemnează câștigătorul probei.

Pe parcursul desfășurării Salina Equines Horse Trophy publicul va avea acces la zone dedicate copiilor, care vor include plimbări pe ponei pentru cei mici, zone food & drinks ale colegilor de la Sarea-n Bucate și alte surprize aduse de partenerii noștri.

Sursa: salinatrophy.ro

Booking.com