Filmare 360 de grade la concertul Vunk "Un nou univers"

Filmare 360 de grade la concertul Vunk „Un nou univers”

Pe 7 octombrie, trupa Vunk va oferi fanilor sai prin concertul “Un nou univers” nu numai o complexa experienta artistica, ci si o premiera in show-urile din Romania: o filmare 360 de grade, care permite oricarui iubitor al Universului Vunk sa priveasca spectacolul de pe scena Salii Polivalente din toate unghiurile. Tehnica de filmare este premiera in Romania, in showbiz-ul international a fost folosita de Paul McCartney, Dream Theatre sau Muse.


Filmarea concertului “Un nou univers” la 360 de grade, cu camere in cele mai variate unghiuri, ofera un grad mare de interactivitate intre artisti si public si da fiecarui spectator sentimentul ca este regizorul acestui show. Aceasta pentru ca poate privi concertul de pe scena si din spatele ei, dar si din orice zona a salii.

Biletele la concertul Vunk “Un nou univers” de pe 7 octombrie de la Sala Polivalenta au fost puse în vânzare în rețeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange și Vodafone, în oficiile Poștei Române, in benzinariile OMV și online pe www.iabilet.ro.

Sursa: life.hotnews.ro