Arad Open Air Festival

Arad Open Air Festival

Arad Open Air Festival: NERVO, alături de alți 80 de artiști naționali și internaționali, deschid porțile Aeroportului din Arad

În perioada 14 – 16 septembrie 2018, Aeroportul Internațional Arad își deschide porțile pentru concerte cu muzică live, artiști de renume internațional și național și scenografii impresionante, cu ocazia Arad Open Air Festival.

80 de artiști naționali și internaționali, 72 de ore de distracție cu muzică live, trei scene și o serie de surprize impresionante sunt pregătite pentru cel mai mare eveniment muzical din vestul României, Arad Open Air Festival. La check-in vor fi prezenți: Nervo, Goran Bregovici, Fumiya Tanaka, Thomas Melchior, Mahmut Orhan, Maayan Nidam, Anna Tour, Herodot, Vama, Addo Snazu, Lamache, Macarie, Herck, Somesan, Bread & Butter, Jonatan Band, Șuie Paparude, Subcarpați, OCS, Gojira & Planet H și Vița de Vie, urmând ca organizatorii să anunțe și alți artiști în viitor.

Festivalul propune o experiență completă pentru participanți: pe lângă scenografiile celor 3 scene, jocurile de lumini și ecranele gigant, Arad Open Air dezvoltă un program special și în timpul zilei. Zona în care se desfășoară evenimentul reconstruiește ideea de aeroport, oferind publicului posibilitatea de a se bucura de activități bazate pe ideea de zbor – workshop-uri, concursuri cu zmee, plimbări cu balonul cu aer cald, tobogane gigant și alte surprize pregătite de organizatori. ”Integrăm în setup-ul festivalului toate elementele unui aeroport: scena principală este construită în jurul unui avion, una dintre petreceri se desfășoară în hangar, porțile de acces sunt asemănătoare cu intrarea în avion, toată zona de food court și cea destinată cumpărăturilor arată ca un duty free,” detaliază Glad Varga, organizatorul Arad Open Air Festival.

Abonamentele au fost puse în vânzare în regim de early booking pe www.enterix.ro și www.myticket.ro. Până la 1 august 2018, acestea pot fi achiziționate la prețul de 89 lei.

Informații despre festival sunt disponibile pe www.openairfestival.ro, pagina de Facebook a festivalului, https://www.facebook.com/aradopenair/ și pagina de Instagram – https://www.instagram.com/aradopenair/.

Organizatori: Primăria Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad, Centrul de Excelență Arad, AOA Agency și Neverland Place.

ARAD OPEN AIR FESTIVAL 2018 – Aeroportul Arad, Aleea Aeroport Nr.4, 14 – 16 septembrie 2018