I’Velo Urban este primul serviciu automatizat de bike-sharing din București. Uită de traficul infernal sau de aglomeraţia din transportul în comun. Acum, ai Orașul la pedale.

După ce ți-ai făcut abonament, iei bicicleta de la Universitate și o lași în Victoriei, Romană sau în oricare altă stație automatizată I’Velo. E atât de simplu.

I’Velo Urban - primul serviciu automatizat de bike-sharing din București

Serviciu automatizat de bike-sharing din București. Foto: ivelo.ro

Serviciul de inchiriere funcționează 24/7

Cardul I’Velo Urban

Dacă ai peste 16 ani, vino la sediul I’Velo Urban din strada Prof. Ion Bogdan, nr. 21 (zona Dorobanți) sau la centrele I’Velo Relax din Parcul Tineretului, Parcul Herăstrău sau Parcul IOR pentru a-ți face un card. Contravaloare card: 7 lei (se achită o singură dată, la emiterea acestuia). Programul sediului este de Luni pana Duminica, intre orele 10.00 – 18.00

Info / Service: 021 327 57 78. Pentru orice întrebare sau problemă puteți suna zilnic la numărul de call center în intervalul orar 10:00 – 22:00

Harta I'Velo

Harta Bike Sharing

Abonamentul permite utilizarea bicicletei în mai multe sesiuni de pedalat, fiecare sesiune fiind urmată de o pauză. Durata sesiunii de pedalat și a pauzei dintre sesiuni diferă în funcție de tipul de abonament achiziționat. Astfel, un utilizator poate închiria bicicleta de mai multe ori pe zi, cu condiția ca după fiecare sesiune de pedalat, să o returneze la una dintre stații.

Detalii pe site-ul ivelo.ro