Festivalul Familiei Zurlandia – Domeniul Stirbey

Festivalul Familiei Zurlandia – Stirbey, Str. Stirbey Voda, nr. 36, Buftea, 15 – 16 iunie 2019, Ora 10:00

Pe 15 și 16 iunie, Zurlandia își redeschide porțile copilăriei. Timp de 2 zile, Gașca Zurli îi așteaptă pe toți copiii și părinții la Festival.

Magia lumii Zurli se dezvăluie la fiecare pas, libertatea și joaca fac cea mai bună echipă, iar visele se transformă în realitate cât ai zice… Zurlandia! Aici ai voie să visezi cu ochii deschiși, să râzi și să te joci în voie, să alergi prin iarbă cât de țin picioarele, să chiui, să cânți și să dansezi în ritmul tău până la ultima fărâmă de energie.

Gașca Zurli vine în Zurlandia, în primul weekend din vacanța de vară. Cei mici descoperă universul Zurli și se bucură de personajele lor preferate: Fetița Zurli, Vrăjimăturica, Zdrăngănel, Lulu, Mulțumesc, Truli, Clopoțel.

Două zile, de dimineață și până seara, v-am pregătit, pe lângă spectacolele cu Gașca Zurli, zeci de ateliere dedicate copiilor, piese de teatru, concursuri cu premii, zone de joacă, activități sportive, spectacole de magie, ateliere de știință cu experimente haioase, activități muzicale și multe altele.

Festivalului Familiei Zurlandia a ajuns la cea de-a 3-a ediție și își propune, ca de fiecare data, să construiască acea lume curată, generoasă și frumoasă în care fiecare părinte din România dorește să-și crească copilul,

Bucuria, joaca, libertatea, respectul și generozitatea fac legea în Zurlandia.

BILETE ACCES FESTIVAL

–           bilet pentru două zile, 15 si 16 iunie 2019, valabil pentru o singură persoană ( adult sau copil cu vârsta între 2-18 ani), preț 50 lei/ persoană.

–           bilet pentru o zi, 15  iunie 2019, valabil pentru o singură persoană ( adult sau copil cu vârsta între 2-18 ani), preț 30 lei/ persoană

–           bilet pentru o zi, 16 iunie 2019, valabil pentru o singură persoană ( adult sau copil cu vârsta între 2-18 ani), preț 30 lei/ persoană.

Biletul asigură accesul Participanților în cele două zile de festival, 15 si 16 iunie 2019, începând cu ora 10:00, program 10.00 – 22.00 pentru fiecare din cele două zile.

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Copiii sub 2 ani beneficiază de intrare gratuită. Accesul minorilor ( 0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar însoțiți de minim un adult.

Prin cumpararea unui bilet Participantul se obligă să respecte Regulile de participare la festival disponibil pe www.zurlandia.ro.