Tabara Mario Costinesti

MARIO RESIDENCE Costinesti – Prezentare.

Costineşti a rămas capitala tinereţii, cel mai mare centru estival de vacanțe pentru tineret. Plaja, aleile, terasele sau discotecile sunt populate la orice oră din zi și din noapte, într-o atmosferă veselă și informală. Modul de viață de aici, tineresc și tonifiant, nu mai poate fi întâlnit în nicio altă stațiune. În fiecare an, Costineştiul găzduieste o serie de evenimente culturale și de divertisment. Concertele și evenimenimentele de pe plajă fac parte din atmosfera tinerească ce fac stațiunea Costineşti unică în felul său.

Restaurant TiberiuMARIO RESIDENCE este situat la numai 200 de metri de plaja, 100 de metri de gara Costineşti-Sat și 800 de metri de discoteca Tineretului. Cu o experiență de peste 19 ani în turism, oferim servicii de cazare în camere duble și triple dotate cu TV, minibar și aer condiționat. Masa se serveste la Restaurantul TIBERIUS aflat la numai 200 de metri de locatie , vă ofera cele mai variate, delicioase și ,întotdeauna, prospete preparate.

CONDITII OFERITE

* Cazarea se face în vila , cu o capacitate de 100 locuri pe serie, în camere mobilate, cu 2 și 3 paturi individuale.
* Pensiune – 3 mese pe zi în cadrul Restaurantul TIBERIUS aflat la numai 200 de metri de locatie
* Grupurile sanitare sunt dotate duş

FACILITATI OFERITE

* Pentru grupuri : 1(una) gratuitate la 10 persoane platitoare!
* Grupurile vor fi preluate de la gară de un delegat al firmei.
* Acceptam și vouchere de vacanta

MARIO RESIDENCE Costinesti - Preţuri si Serii Tabere 2019

MARIO RESIDENCE Costinesti – Preţuri si Serii Tabere 2019

Meniu Tabara Residence Costinesti

Meniu Tabara Residence Costinesti

Observație :
* Pachetul de servicii include 7 zile pensiune completă (mic dejun + dejun +cina) și 6 nopţi cazare (intrare sambata, ieșire vineri)
* Pentru vacanța de <<1 Mai>>, perioade de week-end extrasezon, organizarea de banchete sau alte acțiuni, și pentru informații suplimentare ne puteți contacta la Telefon: 0721.99.92.77, Tel/Fax: 0341.42.32.45, E-mail: office@hoteltiberius.ro .