Hotel Majestic - statiunea Olimp

Hotel Majestic – statiunea Olimp

Petrece 5 nopti la mare – statiunea Olimp – la cel mai mic tarif! Doar 633 RON in loc de 1250 RON pentru 2 persoane si mic dejun inclus, oricand in perioada 1 iun-30 iun si 01-15 septembrie.

Platesti doar 633 RON in loc de 1250 RON pentru un sejur de 6 zile (5 nopti) in statiunea Olimp si mic dejun inclus/2 persoane. Hotelul Majestic Olimp este situat in zona centrala a statiunii, la doua minute de plaja. Datorita dispunerii perpendiculare pe linia tarmului, toate camerele hotelului au vedere la mare.


Hotelul Majestic Olimp este situat in zona centrala a statiunii, la doua minute de plaja. Datorita dispunerii perpendiculare pe linia tarmului, toate camerele hotelului au vedere la mare. In prezent, ofera oaspetilor sai multiple posibilitati de petrecere a timpului: piscina exterioara, sala de fitness, sauna, gradina de vara, terase si restaurante, loc de joaca pentru copii, spectacole de divertisment.

Oferta este activa de luni pana duminica, la alegere, oricand in perioada 1 iunie – 30 iunie si 01 – 15 septembrie 2015.

Oferta TeamDeals.ro