Fundatia Calea Victoriei va invita la evenimentul: Descopera zona Capitalei Dorobanti. Tur ghidat Online – 21 aprilie 2020, Ora 19:00

Descopera zona Capitalei Dorobanti - tur ghidat Online

Descopera zona Capitalei Dorobanti – Tur ghidat Online

O plimbare în zona cuprinsă între Bulevardul Aviatorilor şi Bulevardul Dorobanţi – zona străzilor cu nume de Capitale – reprezintă în Bucureştiul zilelor noastre o adevărată călătorie în timp. Cartier select, cu multe case foarte bine conservate şi restaurate,  construite în perioada interbelică, zona Capitalelor oferă publicului larg ocazia să vadă vile construite în prima jumătate a secolului XX, cu adevărat splendide. Construită cu scopul de a găzdui mai ales ambasade şi reşedinţe de ambasadori, zona Capitalelor a păstrat un parfum aparte, elitist.

De-a lungul plimbării vom explora străzile cu nume de capitale şi vom povesti de familia Filipescu, vom vedea casa Filipescu-Brâncoveanu, Palatul Auschnit, Institutul de Istorie Nicolae Iorga, Garajele Regale, Statuia Aviatorilor, Capela Sacre Coeur, Muzeul Hărţilor, Muzeul Zambaccian etc.

Cu o ora înainte de începerea turului, toți cei înscriși vor primi din partea echipei Entertix un link, cu ajutorul căruia se vor putea conecta la eveniment și instrucțiunile de conectare. In prealabil descarcă aplicatia Zoom (pe telefon sau pe computer).

Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive. De peste 12 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Cumpără Bilete Online

Sursa: entertix.ro