Alatura-te Nationalei la meciurile cu Franta, Elvetia, Albania si bucura-te de o vacanta la Paris

Alatura-te Nationalei la meciurile cu Franta, Elvetia, Albania si bucura-te de o vacanta la Paris


Servicii incluse: 

  • transport avion Bucuresti – Paris si retur cu compania Air France/KLM;
  • taxele de aeroport;
  • 9 nopti cazare cu mic dejun in Paris la hotel Timhotel Paris Opera Blanche Fontaine sau similar;
  • 2 nopti cazare cu mic dejun in Lyon la Hotel Quality Suites Lyon Lodge – 4 * sau similar;
  • tur panoramic de Paris cu ghid local;
  • transferuri aeroport – hotel – aeroport + hotel – gara – hotel (Paris si Lyon);
  • bilet tren TGV Paris- Lyon (clasa a 2-a);
  • transfer hotel – stadion – hotel (stadion Stade de France Paris  pentru vizionarea meciului Franta – Romania, stadion Parc de Princes Paris pentru vizionarea meciului de fotbal Romania – Elvetia si stadion Stade de Lumieres Lyon pentru vizionarea meciului Romania – Albania);
  • insotitor roman de grup.

Nu sunt incluse:

  • asigurarea medicala;
  • asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice);
  • intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
  • biletele la meciurile de fotbal.

Ziua 1. BUCURESTI – PARIS
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) si plecare spre Paris cu compania Air France. Sosire la Paris, transfer si cazare la Timhotel Paris Opera Blanche Fontaine 4* sau similar.
Ziua 2. PARIS – TUR DE ORAS
Mic dejun. Tur panoramic cu ghid local. Timp de 3 ore vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale “orasului lumina”: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. Dupa-amiaza, timp liber. In jurul orei 18:00, transfer hotel – stadion Stade de France pentru vizionarea meciului Franta – Romania.  Dupa meci, transfer la hotel pentru cazare.
Ziua 3. PARIS
Mic dejun. Vizita optionala a muzeului Louvre. Dupa-amiaza, plimbare cu insotitorul de grup pe Ile de la Cite pentru admirarea catedralei Notre Dame, a Conciergerie-ei si a Sainte Chapelle (intrari optionale).  Seara, va propunem admirarea boemelor stradute din Cartierul Latin, prilej de vizitare a Panteonului, Sorbonei si bisericii St. Germain des Pres.
Ziua 4. VALEA LOAREI (optional)
Mic dejun. Optional, excursie de o zi pe Valea Loarei, in timpul careia vor fi vizitate castelele Chenonceaux si Amboise. Seara, cazare la hotel in Paris.
Ziua 5. FONTAINBLEAU SI VERSAILLES (optional)
Mic dejun. Optional, excursie la Castelul Fontainebleau (resedinta de vanatoare a regilor Frantei) si Palatul Versailles. Cazare.
Ziua 6. PARIS
Dupa micul dejun, vizita in cartierul Montmartre pentru admirarea frumoasei biserici Sacre Coeur si a Pietei Tertre. Cu aceasta ocazie, puteti obtine o frumoasa amintire din Paris: un portret pictat de renumitii artisti parizieni. Dupa o scurta pauza de cafea la una dintre cochetele cafenele, puteti urca in Turnul Eiffel pentru a admira Parisul de la inaltime. Ziua continua cu vizita la Muzeul Parfumului Fragonard (optional) unde vom afla informatii interesante de la un specialist despre fabricarea parfumurilor de-a lungul timpului.
Ziua 7. PARIS
Astazi va propunem vizita la Domul Invalizilor, locul unde se afla mormantul marelui Napoleon. Tot aici, pasionatii pot vizita un interesant si cuprinzator muzeu al armelor. Ziua poate continua cu vizita altor muzee celebre din Paris sau cu plimbari prin frumoasele parcuri. Ora 15:00, transfer hotel – stadion Parc des Princes pentru vizionarea meciului de fotbal Romania – Elvetia. Dupa meci, transfer la hotel pentru cazare.
Ziua 8. PARIS
Mic dejun. Timp liber. Cazare.
Ziua 9. PARIS
Mic dejun. Timp liber. Cazare.
Ziua 10. PARIS – LYON
Mic dejun. Eliberarea camerelor. Transfer la gara pentru imbarcare TGV cu destinatia Lyon. Sosire la Lyon transfer si cazare la Hotel Quality Suites Lyon Lodge 4* sau similar.
Ziua 11. LYON
Mic dejun. Timp liber. In jurul orei 18:00, transfer hotel – stadion Stade de Lumieres – Lyon  pentru vizionarea meciului Romania – Albania.  Dupa meci, transfer la hotel pentru cazare.
Ziua 12. LYON – BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 10:00. Transfer la aeroport pentru imbarcare cursa KLM cu destinatia Bucuresti (via Amsterdam).


Detalii cazareTimhotel Paris Opera Blanche Fontaine – Paris

Localizare
Hotelul este situat in zona centrala a orasului, la 200 m de statia de metrou Blanche, in apropiere de Moulin Rouge si Bazilica Sacre-Coeur.

Descriere: Camerele sunt dotate cu baie proprie, aer conditionat, TV, Wi-Fi, seif. Facilitatile hotelului includ bar, terasa, mic dejun in camera, Wi-Fi gratuit, parcare (contra cost).