Radisson a deschis primul hotel Park Inn din Romania

Radisson a deschis primul hotel Park Inn din Romania

Operatorii lantului hotelier Radisson au deschis primul hotel Park Inn by Radisson din Romania. Unitatea de cazare se afla in spatele hotelului Radisson Blu din Bucuresti si a fost deschisa in urma renovarii aparthotelului Centre Ville, investitie care se ridica la aproximativ 6 milioane de euro.


Park Inn by Radisson a fost inaugurat pe 1 septembrie, dupa 7 luni in care au avut loc lucrari de renovare. Hotelul are 210 camere si apartamente, unele dintre ele cu bucatarie pentru ca targetul principal sunt clientii business care se cazeaza pe o perioada lunga de timp. Toti clientii Park Inn au acces gratuit la sala de fitness World Class de langa complexul hotelier de pe Calea Victoriei.

O noapte de cazare costa de la 120 euro/camera si 200 euro/apartament. De exemplu, pentru o luna de zile intr-o camera cu bucatarie cazarea ajunge la 2.700 euro.

Reprezentantii lantului hotelier Radisson sustin ca Europa de Est este a doua cea mai importanta regiune din portofoliul companiei. Grupul Rezidor a inaugurat anul acesta 24 de hoteluri sub brandul Radisson in lume, din care 90% in piete emergente din Europa si Africa, printre care si tari cum ar fi Kenya si Congo.

Sursa: wall-street.ro