Oktoberfest Brasov 2015

Oktoberfest Brasov 3-13 Septembrie 2015

O tradiție germană adoptată după modelul autentic bavarez, râuri de bere, muzică germană, fanfară, specialități culinare bavareze, berea nefiltrată, un cort imens decorat alb-albastru, jocuri cu premii, sponsori cu renume, deschiderea festivalului prin „a da cep” butoiului cu bere de către autorități romane și germane, reprezintă rețeta de succes a Oktoberfest Brașov.


Se anunţă un an şi mai şi! 11 zile de distracţie atât la Braşov, cât şi la Timişoara ! Distracţie bavareză pe cinste! Berea se va bea la halbe de 1l!

Program Oktoberfest Brasov 2015

Program Oktoberfest Brasov 2015

Rezervarea se va face pentru zilele de vineri – duminică (4-6 Septembrie) si joi-duminică (10-13 Septembrie), între orele 19.00 – 23.00 pentru mesele din faţa scenei.

Rezervarea presupune achitarea în avans, la intrarea în zona de rezervări, a unei consumaţii minime obligatorii în valoare de 300 lei pentru o masă pentru 6 persoane. La achitarea rezervării organizatorul eliberează vouchere valorice personalizate pentru plata consumaţiei. Cu aceste vouchere se pot achita mâncarea și berea din interiorul cortului.

Sursa: oktoberfestromania.ro