Luna portilor deschise pentru golf

Lac de Verde Golf. Sursa foto: stiriturism.com

In luna august 2015 Lac de Verde Golf & Leisure Resort (Breaza, jud Prahova) desfasoara o campanie de promovare a golfului ca un sport de socializare, de familie, oferind celor interesati lectii gratuite de golf in cadrul evenimentului ” Luna portilor deschise pentru golf”.

Un sport elegant, educativ, antrenant, strategic si tehnic, golful genereaza relaxare psihica si pastreaza in acelasi timp o forma fizica optima, oferind diverse avantaje practicantilor: miscare, relaxare, oportunitati de socializare, networking si business, dar mai ales posibilitatea de a petrece momente placute in natura alaturi de prieteni si familie.


In luna august Lac de Verde Golf & Leisure Resort doreste sa ofere atat celor interesati, cat si celor mai sceptici, oportunitatea de a experimenta acest sport complex, oferind lectii gratuite de golf (individuale si/sau de grup- alaturi de prieteni si familie-). De asemenea, membrii clubului de golf au posibilitatea de a juca alaturi de invitatii lor, pentru care nu se vor percepe taxe de joc si de teren. Tot in aceasta luna, doritorii pot obtine cursuri de golf si membershipuri la preturi speciale, atent personalizate.

Desi pentru unii poate parea un sport simplu si neatragator, sa duci mingea de la start (tee) la destinatie (green), golful dezvolta rapid dependenta pentru oricine isi face timp sa incerce un swing.

„Premisa conform careia golful este un sport exclusivist si scump trebuie dezarmata, deoarece in realitate- cel putin in Romania- golful este un sport accesibil, elegant, strategic, echivalentul tenisului sau pescuitului ca si costuri. Golful este un sport foarte popular in tarile dezvoltate, fiind considerat un sport de socializare, practicat de persoane cu varste foarte diferite, de la 6 la 80 de ani, si chiar mai mult. Prin campaniile de promovare a golfului pe care le desfasuram dorim sa comunicam atuurile golfului si sa atragem cat mai multi practicanti ai acestui sport”.

Sursa: stiriturism.com