Descopera ce beneficii iti ofera cazarea in regim hotelier

Descopera ce beneficii iti ofera cazarea in regim hotelier

Rocazare iti ofera servicii de cazare in regim hotelier la standarde superioare de confort si functionalitate pentru ca cei care calatoresc in Bucuresti sa aiba parte de o calatorie placuta indiferent care ar fi scopul si durata acesteia.


Cazarea in regim hotelier are multe avantaje si ofera turistilor numeroase beneficii. Iata care sunt cele mai importante dintre acestea:

  • Cazarea in regim hotelier este o varianta economica de cazare, avand in vedere ca pentru aceeasi suma platita pentru o camera de hotel, turistii vor putea inchiria o garsoniera sau chiar un apartament cu doua sau trei camere in cazul in care calatoresc alaturi de grupuri mai mari. Mai mult decat atat, avand in vedere ca apartamentele si garsonierele in regim hotelier au propria bucatarie, turistii pot gati si pot economisi considerabil pntru ca nu vor mai servi de fiecare data masa in oras. Asta inseamna ca vor ramane cu mai multi bani in buzunar.
  • Turistii pot alege cazarea in regim hotelier indiferent de scopul calatoriei, pentru ca acest tip de cazare este potrivit atat pentru calatoriile scurte, de afaceri, in cazul relocarilor, cat si pentru vacantele alaturi de familie sau de grupul de prieteni.

Descopera ce beneficii iti ofera cazarea in regim hotelier

  • O garsoniera sau un apartament in regim hotelier sunt mai confortabile si mai spatioase fata de o camera de hotel neprietenoasa. In timp ce la hotel te simti intotdeauna ca un musafir, intr-o garsoniera sau intr-un apartament in regim hotelier te vei simti ca acasa.
  • Apartamentele si garsonierele in regim hotelier sunt amenajate si decorate modern si sunt perfect functionale. Bucatariile sunt amenajate si utilate la standarde inalte cu tot ceea ce este necesar pentru turisti: plita/aragaz, cuptor cu microunde, frigider, fierbator de apa, filtru pentru cafea, tacamuri, ustensile si vesela pentru ca oricine sa isi poata prepara oricand o gustare delicioasa. Mai mult decat atat, ele sunt utilate cu masina de spalat, ceea ce inseamna ca turistii nu vor mai pierde timpul in cautarea spalatoriilor publice.

Descopera ce beneficii iti ofera cazarea in regim hotelier

  • Cazarea in regim hotelier ofera mai mult spatiu si mai multa intimitate fata de cazarea la hotel. Turistii care aleg acest tip de cazare se bucura de liniste, de spatiu si de intimitate departe de ochii curiosi ai altor turistii si de vizitele neanuntate ale personalului hotelier. Apartamentele sunt amenajate cu un living ce poate fi utilizat atat ca spatiu dedicat relaxarii, cat si ca spatiu de odihna, iar garsonierele sunt si ele suficient de spatioase si amenajate armonios astfel incat turistii sa se simta in largul lor, iar atunci cand calatoresc cu familia acest aspect este unul dintre cele mai importante.
  • Apartamentele si garsonierele in regim hotelier sunt amplasate in zone importante ale orasului, oferind turistilor acces usor catre punctele lor de interes – cafenele, restaurante, mall-uri, institutii bancare, centre comerciale, atractii tusitice, dar si catre principalele artere ale orasului.
  • Cazarea in regim hotelier ofera o calatorie mai placuta si mai relaxanta. Turistii vor petrece mai mult timp printre localnici si nu printre alti turisti, reusind astfel sa cunosca mai bine cultura locala, sa socializeze si chiar sa lege prietenii. De asemenea, nu va fi plictisitor pentru acestia sa isi petreaca serile in casa pentru ca se vor simti in largul lor si vor putea face lucrurile pe care le fac si acasa.

Cazarea in regim hotelier este o varianta economica si relaxanta de cazare intr-o casa departe de casa.