Roata Bucurestiului - Herastrau

Roata Bucurestiului – Herastrau

Cel mai nou parc de distracţii din România va fi inaugurat la sfârşitul lunii august şi va include cea mai mare roată de distracţii din ţara noastră, supranumită Roata Bucureştiului.

În noul parc de distracţii, aflat în incinta parcului Herăstrău din Capitală, copiii şi cei mari se vor putea bucura de atracţii de divertisment inovatoare, în aer liber.

În topul acestora se va afla Roata Bucureştiului, cu diametrul de 25 de metri, cea mai înaltă din România, potrivit organizatorilor, fiind completată de alte şapte jocuri şi elemente de atracţie pentru întreaga familie, printre care turnul Spark, caruselul Tornado, maşinuţe tamponabile, bărcuţe şi trenuleţ.


De la sfârşitul lunii august şi până la sosirea iernii, copiii se vor putea bucura de atracţii în fiecare zi a săptămânii, iar, în weekenduri, vor avea parte de evenimente tematice şi alte surprize. Miramagica este situat la intrarea în parcul Herăstrău, dinspre Şoseaua Nordului 7-9. Dezvoltatorul acestui parc de distracţii este Britta Trading, o companie cu capital 100% românesc, cunoscută în domeniul de entertainment indoor pentru copii.
Sursa: Mediafax.ro